Machineveiligheid pictogramWij zijn specialisten in machineveiligheid en kunnen u met veel kennis en ervaring ondersteunen bij de CE-markering van een machine of een productielijn.

Omdat wij actief deelnemen aan de NEN-normcommissies 'Machineveiligheid' en NEC44 (elektrische normen machinebouw en besturingen) zijn wij ook up-to-date en weten we vaak al vroegtijdig welke (norm)wijzigingen eraan komen.

Maar ook voor 'oude' bestaande machines (bouwjaar van voor 1995) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beoordelen deze machines op basis van de Arbowet en hoofdstuk 7 van het Arbobesluit.

Op basis van de onderstaande flowchart pakken wij een CE-markeringstraject voor een machine gestructureerd aan.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Maak een afspraak of vraag extra informatie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

flowchart CE markering Verwey Safety 2017 copyright

 

Download stappenplan CE-markering

 

 

Onze dienstverlening

Advies machineveiligheid en CE-markering

Cursus CE-markering machines

Cursus veilig ontwerpen - oplossingen machineveiligheid


Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Maak een afspraak of vraag extra informatie aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik op onderstaande pictogrammen voor meer informatie over een bepaald onderwerp

  arboveiligheid pictogram Machineveiligheid pictogram elektrische veiligheid pictogram procesveiligheid pictogram functional safety pictogram  
 

         
             
  CE pictogram cursus veiligheid pictogram risicobeoordeling pictogram inspecties overzicht wetgeving  

Diensten