In 2009 is Henrie Verwey gestart met HG Verwey Training & Advies. In de markt wordt de handelsnaam Verwey Safety Services gebruikt.

Verwey Safety Services is een klein, onafhankelijk en pragmatisch ingesteld advies- en ingenieursbureau. We werken nauw samen met een aantal andere zelfstandige vakspecialisten en kunnen zo onze klanten breed en professioneel van dienst zijn.

Grote adviesklussen (zoals risicobeoordelingen van een fabriek, productieafdeling of productielijn) worden uitgevoerd via Verwey Safety Projects B.V.

Ing. H.G. (Henrie) Verwey is actief als opleider en consultant op het gebied van CE-markering, machineveiligheid, functionele veiligheid en elektrische veiligheid.  
Door de vele jaren ervaring zijn de trainingen en adviestrajecten die hij bij Verwey Safety Services verzorgt sterk praktijkgericht.

Henrie Verwey is lid van de NEN-normcommissie voor machineveiligheid (NC 341018, vergadert samen met NEC 44),  Platform NEN 1010 en het NEN SIL-platform. Henrie geeft voor het NEN diverse trainingen, zoals de NEN-leergang machineveiligheid en de training 'NEN-EN-IEC 60204-1, elektrische uitrusting van machines'.

 

 

LOGO   Verwey Safety Services   contact LOGO Verwey Safety Projects BV Definitief Klein

Verwey Safety Services (handelsnaam van de eenmanszaak HG Verwey Training & Advies) is een advies- en ingenieursbureau dat trainingen, kort advies en begeleiding verzorgd.

Verwey Safety Projects B.V.
 neemt grotere adviesklussen aan, zoals het uitvoeren van risicobeoordelingen van een fabriek, productieafdeling of productielijn.

 

Klik op onderstaande pictogrammen voor meer informatie over een bepaald onderwerp

  arboveiligheid pictogram Machineveiligheid pictogram elektrische veiligheid pictogram procesveiligheid pictogram functional safety pictogram  
 

         
             
  CE pictogram cursus veiligheid pictogram risicobeoordeling pictogram inspecties overzicht wetgeving